TEAM BUILDING ZA PODJETJA

TEAM BUILDING ZA PODJETJA SI REZRVIRAJTE V PAINTBALL PARK SPYDER!

Nudimo vam doživetje igranja team buillding paintballa na dveh največjih in na novo urejenih poligonih, ki se nahajata le nekaj minut od samega centra Ljubljane.

Opremljena sta z naravnimi barikadami, mostički, jarki in zakloni, ki vam pričarajo nepozabno adrenalinsko doživetje v objemu narave. Z najsodobnejšo opremo in dolgoletno tradicijo vam organiziramo nepozabno adrenalinsko zabavo.

Paintball Spyder igrišča greafika: prikazuje grafični zemljevid kako priti iz točke x mimo obeh igrišč do konca. Igrišča so prikazna s pravokotniki in imajo črto na sredini, dva drevesa, hiška in pot je prikazana s črtkano črto

DVA IGRIŠČA

Z VAMI ŽE 20 LET

Paintball Spyder grafika gozdovi: prikazuje 10 simbolov za smreko in nad smrekami so strešice

25.000 m2

Za mnoge je to največja zabava, kar so jih kadarkoli doživeli. Paintball se igra v naravi (paintball markerji imajo domet od 40 do 150 metrov), ki s pomočjo stisnjenega zraka izstreljujejo barvne kroglice (paintballs), s katerimi se igralci medsebojno markirajo in tako izločajo iz igre.

 

KAJ JE PAINTBALL TEAM BUILDING ZA PODJETJA?

Skupna zabava je izjemno pomembna za moralo, produktivnost in zadrževanje osebja v svojem podjetju. Vendar pa je pogosto težko najti aktivnost, v kateri bodo uživali vsi člani ekipe. Odlična stvar pri paintball team building za podjetja je, da je čudovita “vaservaga” oziroma nivelir – pri njej namreč ne potrebujete nobene posebne športne sposobnosti, v igri pa lahko enakopravno sodelujejo moški in ženske, pa tudi ljudje vseh starosti in stopenj telesne pripravljenosti.

Paintball za podjetja je lahko zelo zabaven in izzivalen način za izboljšanje timskega duha in sodelovanja med zaposlenimi v podjetju. Med dejavnostjo se zaposleni lahko spoznajo na novo in se naučijo sodelovati v novih situacijah. Paintball team building za podjetja lahko vključuje različne vrste paintball iger, kot so na primer obrambni ali napadalni scenariji, igre z ukazi in podobno.

Paintball za podjetja lahko poteka na urejenih paintball igriščih, kjer so zaposleni opremljeni z varnimi paintball pištolami in zaščitnimi maskami. Inštruktorji vodijo igre in pomagajo zaposlenim pri razvoju timskih strategij in taktik za zmago.

ZAKAJ IZBRATI PAINTBALL TEAM BUILDING ZA PODJETJA?

  • Pomaga pri gradnji timskega duha in izboljšanju medsebojnega delovanja v ekipi
  • Pripomore k sprostitvi napetosti in stresa med delovnim dnem
  • Nudi zabaven in drugačen način druženja in komuniciranja med zaposlenimi
  • Pripomore k izboljšanju sposobnosti sprejemanja odločitev pod stresom, saj se je medigro hitro potrebno odločati
  • Izboljša sposobnost kritičnega razmišljanja pri postavljanju strategij in taktik
  • Spodbudi zaupanje med zaposlenimi
  • Ponudi priložnost za medgeneracijsko druženje in izmenjavo idej med zaposlenimi različnih starosti in izkušenj

V kolikor razmišljate o organizaciji korporativnega paintball dogodka oziroma paintball za podjetja, boste želeli zagotoviti, da bo dogodek potekal gladko, brez poškodb in da bodo vsi navdušeni nad vašo izbiro dejavnosti in prizorišča.

Izberite previdno: niso vsa paintball podjetja enaka. Obstaja razlog, zakaj so nam podjetja kot so A1, Bitstamp, Outfit 7, Pivovarna Union, Petrol, in ostali zaupali svoje zaposlene – ponujamo najbolj noro zabavo v mestu, vedno poskrbimo za varnost in tudi skozi zabavo še vedno ohranjamo profesionalen odnos. Navdušili bomo vas, vaše sodelavce, stranke in vašega šefa.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

PAINTBALL PARK SPYDER: POGOSTA VPRAŠANJA

Predvsem je pomembno, da imate primerno športno obutev, udobna športna oblačila in veliko osvežilne pijače.
Ob prihodu na naš poligon bo vašo skupino prevzel eden od naših vodičev, ki so usposobljeni za varno rokovanje s paintball opremo. Ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov in pravilne uporabe varnostne opreme, paintball ni nevaren šport.
Sprejemamo skupine od 10 oseb naprej. Ker je naš poligon res velik lahko naenkrat igra 65 igralcev. V kolikor je udeležencev več, pripravimo turnir in igro izvedemo po skupinah.
Seveda, pri nas lahko naenkrat parkira kar do 70 avtomobilov.
Eno uro po končani igri vam je brezplačno na razpolago prostor kjer lahko izvedete svojo pogostitev (mize in klopi). V kolikor praznujete rojstni dan lahko hrano prinesete s seboj ali pa jo naročite, saj k nam dostavljajo praktično iz cele Ljubljane. Na našem poligonu imate na razpolago elektriko, voda pa je le iz štirne, zato vam priporočamo, da jo za pitje prinesete s seboj. V kolikor se zanimate za zakup poligona za večje skupine, s spremljevalnim programom in cateringom nas prosimo pokličite, da se individualno dogovorimo glede možnosti izvedbe.
Ne skrbite! Naš poligon je odprt vse do 22. ure, saj imamo igrišče razsvetljeno z 40 reflektorji. Zaradi tega je možno igranje tudi v zimskih popoldnevih ali pa ob poletnih večerih... :)
Lahko! Do nas vozi avtobus št. 16, postaja pa se imenuje "Črni Log". V kolikor vam vozni red tega avtobusa ne ustreza, je druga najboljša opcija avtobus št. 1 ali 1B, postajališče pa se imenuje "Cesta v Gorice". Od tam se lahko do nas lahko odpravite peš.
V kolikor dežuje lahko termin seveda brezplačno odpoveste ali pa ga prestavite. Če rahlo rosi ali pa nas objame barjanska megla dobi igranje paintballa v gozdu prav poseben čar!  Klopi in mize imamo nameščene pod streho, vi pa ne pozabite na suha oblačila v katera se boste na koncu lahko preoblekli.