PAINTBALL PONOČI

Igraje paintballa je zdaj še bolj razburljivo, saj ga sedaj lahko igrate pod žarometi! Pri nas igramo paintball tudi do 22. ure.

V kolikor želite doživeti drugačno dimenzijo igranja paintballa, se preizkusite na našem razsvetljenem nočnem igrišču v najbolj taktičnih pogojih. Igra sence in svetlobe vam bo omogočila polno presenečenj in eliminacijo nasprotnika ob najbolj nepričakovanih situacijah. Poligon je razsvetljen s kar 40 reflektorji!

 

KAJ JE PAINTBALL PONOČI?

Nič ni bolj vznemirljivega od igranja paintballa ponoči!

Paintball se ne ustavi, ko sonce zaide. Že od prvih dni igre so se igralci na igrišče podali v temi, se skrivali in streljali v senci. Po vsem svetu se pojavlja vse več organiziranih velikih turnirjev paintballa in scenarijev. Paintball ponoči pa je sedaj postal že kar običajen del takšnega dogodka. Igranje paintballa ponoči ima svojevrstne izzive, vendar je zmaga z malo priprav in varnosti lahko vaša.

Nočni paintball je igra, ki jo je najbolje igrati v gozdu, zato mora imeti igrišče jasne meje in na njem ne sme biti nobenih ostrih ali nevarnih predmetov, na katere bi v takšnih svetlobnih razmerah lahko naleteli.

Pravzaprav je skoraj taka, kakor klasična igra paintballa z razliko, da se ena izvaja v dnevnih urah – na svetlobi – druga pa se izvaja v temi.

 

KAJ SO PREDNOSTI NOČNEGA PAINTBALLA?

Nočni paintball si deli večino svojih prednosti z igranjem klasične paintball igre. Vendar se pri nekaterih lastnostih tudi malo razlikuje. Prednosti igranja nočnega paintballa so:

  • Razvijanje taktičnega mišljenja
  • Zahteva večjo sposobnost skrivanja, taktiziranja in premišljenosti
  • Nudi večjo varnost med igranjem, saj je le malo verjetno, da vas bodo nasprotniki hitro opazili v temi
  • Edinstveno doživetje
  • Bolj napeta in dinamična igra aj zahteva, da se igralci prilagodijo okolju
  • Še večje adrenalinsko igranje paintballa, saj so ostali čuti bolj izostreni

 

POVPRAŠEVANJE

 

PAINTBALL PARK SPYDER:

POGOSTA VPRAŠANJA

Predvsem je pomembno, da imate primerno športno obutev, udobna športna oblačila in veliko osvežilne pijače.
Ob prihodu na naš poligon bo vašo skupino prevzel eden od naših vodičev, ki so usposobljeni za varno rokovanje s paintball opremo. Ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov in pravilne uporabe varnostne opreme, paintball ni nevaren šport.
Sprejemamo skupine od 10 oseb naprej. Ker je naš poligon res velik lahko naenkrat igra 65 igralcev. V kolikor je udeležencev več, pripravimo turnir in igro izvedemo po skupinah.
Seveda, pri nas lahko naenkrat parkira kar do 70 avtomobilov.
Eno uro po končani igri vam je brezplačno na razpolago prostor kjer lahko izvedete svojo pogostitev (mize in klopi). V kolikor praznujete rojstni dan lahko hrano prinesete s seboj ali pa jo naročite, saj k nam dostavljajo praktično iz cele Ljubljane. Na našem poligonu imate na razpolago elektriko, voda pa je le iz štirne, zato vam priporočamo, da jo za pitje prinesete s seboj. V kolikor se zanimate za zakup poligona za večje skupine, s spremljevalnim programom in cateringom nas prosimo pokličite, da se individualno dogovorimo glede možnosti izvedbe.
Ne skrbite! Naš poligon je odprt vse do 22. ure, saj imamo igrišče razsvetljeno z 40 reflektorji. Zaradi tega je možno igranje tudi v zimskih popoldnevih ali pa ob poletnih večerih... :)
Lahko! Do nas vozi avtobus št. 16, postaja pa se imenuje "Črni Log". V kolikor vam vozni red tega avtobusa ne ustreza, je druga najboljša opcija avtobus št. 1 ali 1B, postajališče pa se imenuje "Cesta v Gorice". Od tam se lahko do nas lahko odpravite peš.
V kolikor dežuje lahko termin seveda brezplačno odpoveste ali pa ga prestavite. Če rahlo rosi ali pa nas objame barjanska megla dobi igranje paintballa v gozdu prav poseben čar!  Klopi in mize imamo nameščene pod streho, vi pa ne pozabite na suha oblačila v katera se boste na koncu lahko preoblekli.