NOČNI PAINTBALL

Pri nas igramo paintball tudi do 22. ure.

V kolikor želite doživeti drugačno dimenzijo igranja paintballa, se preizkusite na našem razsvetljenem nočnem igrišču v najbolj taktičnih pogojih. Igra sence in svetlobe vam bo omogočila polno presenečenj in eliminacijo nasprotnika ob najbolj nepričakovanih situacijah. Poligon je razsvetljen s kar 40 reflektorji!

POVPRAŠEVANJE
Predvsem je pomembno, da imate primerno športno obutev, udobna športna oblačila in veliko osvežilne pijače.
Ob prihodu na naš poligon bo vašo skupino prevzel eden od naših vodičev, ki so usposobljeni za varno rokovanje s paintball opremo. Ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov in pravilne uporabe varnostne opreme, paintball ni nevaren šport.

Sprejemamo skupine od 10 oseb naprej. Ker je naš poligon res velik lahko naenkrat igra 65 igralcev. V kolikor je udeležencev več, pripravimo turnir in igro izvedemo po skupinah.

Seveda, pri nas lahko naenkrat parkira kar do 70 avtomobilov.

Eno uro po končani igri vam je brezplačno na razpolago prostor kjer lahko izvedete svojo pogostitev (mize in klopi).

V kolikor praznujete rojstni dan lahko hrano prinesete s seboj ali pa jo naročite, saj k nam dostavljajo praktično iz cele Ljubljane.

Na našem poligonu imate na razpolago elektriko, voda pa je le iz štirne, zato vam priporočamo, da jo za pitje prinesete s seboj.

 

V kolikor se zanimate za zakup poligona za večje skupine, s spremljevalnim programom in cateringom nas prosimo pokličite, da se individualno dogovorimo glede možnosti izvedbe.

Ne skrbite! Naš poligon je odprt vse do 22. ure, saj imamo igrišče razsvetljeno z 40 reflektorji. Zaradi tega je možno igranje tudi v zimskih popoldnevih ali pa ob poletnih večerih... :)
Lahko! Do nas vozi avtobus št. 16, postaja pa se imenuje "Črni Log". V kolikor vam vozni red tega avtobusa ne ustreza, je druga najboljša opcija avtobus št. 1 ali 1B, postajališče pa se imenuje "Cesta v Gorice". Od tam se lahko do nas lahko odpravite peš.
V kolikor dežuje lahko termin seveda brezplačno odpoveste ali pa ga prestavite.

Če rahlo rosi ali pa nas objame barjanska megla dobi igranje paintballa v gozdu prav poseben čar!  Klopi in mize imamo nameščene pod streho, vi pa ne pozabite na suha oblačila v katera se boste na koncu lahko preoblekli.