PAINTBALL ZA OTROKE

Paintball za otroke je enaka aktivnost kot običajen paintball, vendar je prilagojen za njih. Paintball za otroke se odvija s pištolami, ki imajo manjšo moč in so prilagojene za različne starosti otrok.

Prav tako so kroglice mehkejše in manjše, da je tako zmanjšana možnost kakšnih poškodb.

Paintball za otroke je lahko zabaven in varnejši način, da otroci preizkusijo paintball, vendar je še vedno pomembno, da se držijo navodil in upoštevajo varnostna pravila. Za kar je vse poskrbljeno v Paintball Parku Spyder.

Ne skrbite za varnost vaših otrok, saj smo za njih pripravili posebno paintball opremo, s katero bodo doživeli varno zabavo v naravi.

PROGRAM PAINTBALL ZA OTROKE

Paintball za otroke starost in oprema za najmlajše : rumeni pravokotnik s črno obrobo in v njem piše starost 6 do 10 let, nad njim je figura mlajšega otroka s kapo na glavi v črni barv, pod napisom je pištola za paintball in zaščitna maska
 • lahki, plastični markerji
 • delujejo na vzmet
 • kaliber kroglic 50 cal
Paintball za otroke starost in oprema za srednje starosti otrok: rumeni pravokotnik s črno obrobo in v njem piše starost 10 do 14 let, nad njim je figura osebe, ki kleči na eni nogi in v rokah ima pištolo za paintball v črni barv, pod napisom je pištola za paintball in zaščitna maska
 • polavtomatski markerji
 • delujejo na stisnjen zrak
 • kaliber kroglic 50 cal
Paintball za otroke starost in oprema za starejše otroke: rumeni pravokotnik s črno obrobo in v njem piše starost 14 plus let, prikazana je figura osebe, ki v rokah drži pištolo za paintball in ima zaščitno masko na obrazu v črni barvi, pod napisom je pištola za paintball in zaščitna maska
 • polavtomatski markeji
 • delujejo na stisnjen zrak
 • kaliber kroglic 68 cal

*Starost otrok za določeno opremo je okvirna. Glede na velikost in fizično pripravljenost otrok jo določi vodič, da zagotovi varno igranje. Oprema se vedno določi glede na najmlajšega v skupini.

 

Otroci lahko pri nas, v Paintball Parku Spyder najdejo svoj slog, od plašnih do pogumnih. Preživeli bodo neprekosljiv dan zabave v paintballu za otroke, hkrati pa bodo pridobili na samozavesti, se naučili komunicirati z drugimi ljudmi, premagovati izzive in se dodobra razgibali.

Za varnost pri igranju paintball za otroke poskrbijo naši vodiči, ki pred potekom igre prevzamejo skupino in razložijo ter predstavijo varno rokovanje s paintball opremo. Prav tako poskrbijo, da imajo otroci zaščitna oblačila in zaščitno opremo pravilno oblečeno.

Prav tako vam znotraj Paintball za otroke ponujamo tudi organizacijo rojstnodnevne zabave. Vi ostanete brez vseh skrbi, ko rezervirate termin pri nas, spodaj samo natisnite vabilo in pripeljete otroke s seboj. Za vse ostalo poskrbimo mi!

PRAZNUJETE ROJSTNI DAN?

Naj otroci doživijo nepozabno dogodivšino v naravi.

Paintball Spyder igrišča greafika: prikazuje grafični zemljevid kako priti iz točke x mimo obeh igrišč do konca. Igrišča so prikazna s pravokotniki in imajo črto na sredini, dva drevesa, hiška in pot je prikazana s črtkano črto

DVE IGRIŠČI

Z VAMI ŽE 20 LET

Paintball Spyder grafika gozdovi: prikazuje 10 simbolov za smreko in nad smrekami so strešice

25.000 m2

PAINTBALL OPREMA

Za igranje paintballa igralec potrebuje marker, zaščitno masko za obraz, in maskirno obleko. Za dodatno zaščito pa ima igralec lahko tudi ščitnike za vse dele telesa.

V Paintball Park Spyder imamo najsodobnejšo opremo, s katero vam nudimo varno, udobno in najbolj adrenalinsko igranje paintballa. Razpolagamo z največjima igriščema v Sloveniji, ki sta opremljena z jarki, mostički, zakloni ter naravnimi skrivališči in vam s tem omogočata nepozabno doživetje.

Paintball Park Spyder najnovejša oprema : slika prikazuje osebo v kamuflažni obleki, z zaščitnim jopič in masko čez obraz, v rokah drži pištolo za paintbal ter kleči na eni nogi. Takoj pred osebo je napis Najnovejša oprema. Na desni strani slike je nekaj besedila: 1. 11:0 scanning... termalna maska 2. ščitnik za prsni koš 3. uniforma pod njo piše loading... na levi strani je besedilo: 1. marker sending data... pod njim piše rokavice 3. kroglice pod njim piše safety

Mini

20na osebo
 • 90 minut
 • 100 kroglic

Medi

25na osebo
 • 120 minut
 • 200 kroglic

Maxi

35na osebo
 • 180 minut
 • 500 kroglic

PAINTBALL PARK SPYDER: POGOSTA VPRAŠANJA

Predvsem je pomembno, da imate primerno športno obutev, udobna športna oblačila in veliko osvežilne pijače.
Ob prihodu na naš poligon bo vašo skupino prevzel eden od naših vodičev, ki so usposobljeni za varno rokovanje s paintball opremo. Ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov in pravilne uporabe varnostne opreme, paintball ni nevaren šport.
Sprejemamo skupine od 10 oseb naprej. Ker je naš poligon res velik lahko naenkrat igra 65 igralcev. V kolikor je udeležencev več, pripravimo turnir in igro izvedemo po skupinah.
Seveda, pri nas lahko naenkrat parkira kar do 70 avtomobilov.
Eno uro po končani igri vam je brezplačno na razpolago prostor kjer lahko izvedete svojo pogostitev (mize in klopi). V kolikor praznujete rojstni dan lahko hrano prinesete s seboj ali pa jo naročite, saj k nam dostavljajo praktično iz cele Ljubljane. Na našem poligonu imate na razpolago elektriko, voda pa je le iz štirne, zato vam priporočamo, da jo za pitje prinesete s seboj. V kolikor se zanimate za zakup poligona za večje skupine, s spremljevalnim programom in cateringom nas prosimo pokličite, da se individualno dogovorimo glede možnosti izvedbe.
Ne skrbite! Naš poligon je odprt vse do 22. ure, saj imamo igrišče razsvetljeno z 40 reflektorji. Zaradi tega je možno igranje tudi v zimskih popoldnevih ali pa ob poletnih večerih... :)
Lahko! Do nas vozi avtobus št. 16, postaja pa se imenuje "Črni Log". V kolikor vam vozni red tega avtobusa ne ustreza, je druga najboljša opcija avtobus št. 1 ali 1B, postajališče pa se imenuje "Cesta v Gorice". Od tam se lahko do nas lahko odpravite peš.
V kolikor dežuje lahko termin seveda brezplačno odpoveste ali pa ga prestavite. Če rahlo rosi ali pa nas objame barjanska megla dobi igranje paintballa v gozdu prav poseben čar!  Klopi in mize imamo nameščene pod streho, vi pa ne pozabite na suha oblačila v katera se boste na koncu lahko preoblekli.