PAINTBALL SPYDER POSEBNA PONUDBA

ŠPORTNI DNEVI, ROJSTNODNEVNA ZABAVA, FANTOVŠČINE ALI DEKLIŠČINE?
PRIDITE V PAINTBALL PARK SPYDER!

Doživite igranje paintballa na dveh največjih in na novo urejenih poligonih, ki se nahajata le nekaj minut od samega centra Ljubljane.

V Paintball Parku Spyder vam ponujamo posebno ponudbo za, paintball športne dneve, paintball rojstni dan, paintball fantovščino ali dekliščino in paintball zabavo. Če iščete nekaj novega in zabavnega za svoj rojstni dan, potem je paintball odlična izbira za vas. Zabava bo zagotovo še boljša, če jo delite s prijatelji in se borite proti njim na paintball igrišču.

Paintball fantovščine so tudi odlična ideja za povezovanje z vašimi prijatelji in za doživetje nečesa novega. Nič ne more biti bolj zabavno kot skupinska paintball bitka, polna akcije, smeha in ustvarjanja novih spominov skupaj.

Igrišča sta opremljena z naravnimi barikadami, mostički, jarki in zakloni, ki vam pričarajo nepozabno adrenalinsko doživetje v objemu narave. Z najsodobnejšo opremo in dolgoletno tradicijo vam organiziramo nepozabno adrenalinsko zabavo.

Za mnoge je to največja zabava, kar so jih kadarkoli doživeli.

Paintball Spyder igrišča greafika: prikazuje grafični zemljevid kako priti iz točke x mimo obeh igrišč do konca. Igrišča so prikazna s pravokotniki in imajo črto na sredini, dva drevesa, hiška in pot je prikazana s črtkano črto

DVA IGRIŠČA

Z VAMI ŽE 20 LET

Paintball Spyder grafika gozdovi: prikazuje 10 simbolov za smreko in nad smrekami so strešice

25.000 m2

Paintball se igra v naravi (paintball markerji imajo domet od 40 do 150 metrov), ki s pomočjo stisnjenega zraka izstreljujejo barvne kroglice (paintballs), s katerimi se igralci medsebojno markirajo in tako izločajo iz igre.

V paintball parku Spyder smo pozorni na varnost naših obiskovalcev, zato vam pred igro podamo navodila in vam predamo zaščitno opremo. Naši izkušeni inštruktorji bodo skrbeli za vašo popolno varnost in veliko zabave med igro.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

PAINTBALL ROJSTNI DAN

Paintball rojstni dan v Parku Spyder je odlična izbira za vse, ki želijo svoj rojstni dan obeležiti s čim bolj neobičajnim in zabavnim dogodkom. Naša igrišča ponujata različne paintball igre in scenerije, tako da boste lahko izbirali med različnimi scenariji in se borili proti svojim prijateljem.

V našo ponudbo paintball rojstnega dne je tudi vse potrebno opremo, vključno s paintball pištolami, zaščitnimi maskami in barvnimi kroglicami. Poleg tega vam ponujamo prostor za prigrizke in pijačo, tako da se lahko med igro okrepčate in zabavate.

Če iščete nekaj novega, adrenalinskega in zabavnega za svoj rojstni dan, potem je paintball rojstni dan v Paintball parku Spyder prava izbira za vas. Obiščite nas in se prepustite zabavi.

PAINTBALL FANTOVŠČINA ALI DEKLIŠČINA

Paintball fantovščina ali dekliščina v Paintball parku Spyder je odlična priložnost za vse, ki želijo svojo fantovščino ali dekliščino obeležiti z adrenalinskih in zabavnim dogodkom. Na naših igriščih lahko izbirate med različnimi paintball igrami in scenariji.

V ponudbo je vključena vsa oprema za paintball, vključno s pištolami, zaščitnimi maskami in barvnimi kroglicami. Za piko na i pa vam dodamo tudi ponudimo izbiro kostuma za povečanje zabave. Lahko izbirate med kostumom roza zajčka in belim krilcem.

Paintball fantovščine in dekliščine so odlična izbira za tiste, ki iščejo nekaj novega za svoje druženje. Če ste že doživeli vse običajne zabave, potem je to lahko odlična alternativa za vas. Prav tako pripomore k sprostitvi stresa pred vašim velikih dnem. Tako z obiskom našega parka lahko obogatite svoje spomine z nepozabnim doživetjem o katerem boste govorili še vrsto let.

PAINTBALL ZABAVA

Če iščete nekaj novega in zabavnega za svojo zabavo, potem je paintball zabava v Paintball Parku Spyder prava izbira za vas. Zaradi velike ponudbe različnih paintball iger bo vaše doživetje še bolj zanimivo. Paintball je šport, ki je primeren za vse starosti, tako da lahko vsi udeleženci uživajo v igri.

Ni potrebno, da praznujete svoj rojstni dan. V Paintball Parku Spyder vam ponudimo organizacijo kakršne koli vrste paintball zabave. Nič ni boljšega, da se zberejo prijatelji od vsepovsod, in odigrajo paintball strelski obračun!

Paintball zabave so odlična priložnost za skupinsko zabavo in povezovanje s prijatelji. Igranje paintballa s prijatelji, in tudi proti njim, ustvarja epske in nepozabne vojne zgodbe, ki jih boste lahko skupaj pripovedovali še leta in leta.

Obiščite nas v Paintball Parku Spyder in doživite svojo novo avanturistično doživetje paintball zabave.

PAINTBALL PARK SPYDER: POGOSTA VPRAŠANJA

Predvsem je pomembno, da imate primerno športno obutev, udobna športna oblačila in veliko osvežilne pijače.
Ob prihodu na naš poligon bo vašo skupino prevzel eden od naših vodičev, ki so usposobljeni za varno rokovanje s paintball opremo. Ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov in pravilne uporabe varnostne opreme, paintball ni nevaren šport.
Sprejemamo skupine od 10 oseb naprej. Ker je naš poligon res velik lahko naenkrat igra 65 igralcev. V kolikor je udeležencev več, pripravimo turnir in igro izvedemo po skupinah.
Seveda, pri nas lahko naenkrat parkira kar do 70 avtomobilov.
Eno uro po končani igri vam je brezplačno na razpolago prostor kjer lahko izvedete svojo pogostitev (mize in klopi). V kolikor praznujete rojstni dan lahko hrano prinesete s seboj ali pa jo naročite, saj k nam dostavljajo praktično iz cele Ljubljane. Na našem poligonu imate na razpolago elektriko, voda pa je le iz štirne, zato vam priporočamo, da jo za pitje prinesete s seboj. V kolikor se zanimate za zakup poligona za večje skupine, s spremljevalnim programom in cateringom nas prosimo pokličite, da se individualno dogovorimo glede možnosti izvedbe.
Ne skrbite! Naš poligon je odprt vse do 22. ure, saj imamo igrišče razsvetljeno z 40 reflektorji. Zaradi tega je možno igranje tudi v zimskih popoldnevih ali pa ob poletnih večerih... :)
Lahko! Do nas vozi avtobus št. 16, postaja pa se imenuje "Črni Log". V kolikor vam vozni red tega avtobusa ne ustreza, je druga najboljša opcija avtobus št. 1 ali 1B, postajališče pa se imenuje "Cesta v Gorice". Od tam se lahko do nas lahko odpravite peš.
V kolikor dežuje lahko termin seveda brezplačno odpoveste ali pa ga prestavite. Če rahlo rosi ali pa nas objame barjanska megla dobi igranje paintballa v gozdu prav poseben čar!  Klopi in mize imamo nameščene pod streho, vi pa ne pozabite na suha oblačila v katera se boste na koncu lahko preoblekli.