PAINTBALL PARK SPYDER LJUBLJANA

DOŽIVITE IGRANJE PAINTBALLA NA DVEH NAJVEČJIH IN NA NOVO UREJENIH POLIGONIH, KI SE NAHAJATA LE NEKAJ MINUT OD SAMEGA CENTRA LJUBLJANE.

Opremljena sta z naravnimi barikadami, mostički, jarki in zakloni, ki vam pričarajo nepozabno adrenalinsko doživetje v objemu narave. Z najsodobnejšo opremo in dolgoletno tradicijo vam organiziramo nepozabno adrenalinsko zabavo.

Za mnoge je to največja zabava, kar so jih kadarkoli doživeli. Paintball se igra v naravi (paintball markerji imajo domet od 40 do 150 metrov), ki s pomočjo stisnjenega zraka izstreljujejo barvne kroglice (paintballs), s katerimi se igralci medsebojno markirajo in tako izločajo iz igre.

Paintball Spyder igrišča greafika: prikazuje grafični zemljevid kako priti iz točke x mimo obeh igrišč do konca. Igrišča so prikazna s pravokotniki in imajo črto na sredini, dva drevesa, hiška in pot je prikazana s črtkano črto

DVE IGRIŠČI

Z VAMI ŽE 20 LET

Paintball Spyder grafika gozdovi: prikazuje 10 simbolov za smreko in nad smrekami so strešice

25.000 m2

Za igranje paintballa igralec potrebuje marker, zaščitno masko za obraz, in maskirno obleko. Za dodatno zaščito pa ima igralec lahko tudi ščitnike za vse dele telesa.

V Paintball parku Spyder imamo najsodobnejšo opremo, s katero vam nudimo varno, udobno in najbolj adrenalinsko igranje paintballa. Razpolagamo z dvema največjima igriščema v Sloveniji, ki sta opremljena z jarki, mostički, zakloni ter naravnimi skrivališči in vam s tem omogočata nepozabno doživetje.

Paintball Park Spyder najnovejša oprema : slika prikazuje osebo v kamuflažni obleki, z zaščitnim jopič in masko čez obraz, v rokah drži pištolo za paintbal ter kleči na eni nogi. Takoj pred osebo je napis Najnovejša oprema. Na desni strani slike je nekaj besedila: 1. 11:0 scanning... termalna maska 2. ščitnik za prsni koš 3. uniforma pod njo piše loading... na levi strani je besedilo: 1. marker sending data... pod njim piše rokavice 3. kroglice pod njim piše safety

Mini

20na osebo
  • 90 minut
  • 100 kroglic

Medi

25na osebo
  • 120 minut
  • 200 kroglic

Maxi

35na osebo
  • 180 minut
  • 500 kroglic

PAINTBALL PARK SPYDER: POGOSTA VPRAŠANJA

Predvsem je pomembno, da imate primerno športno obutev, udobna športna oblačila in veliko osvežilne pijače.
Ob prihodu na naš poligon bo vašo skupino prevzel eden od naših vodičev, ki so usposobljeni za varno rokovanje s paintball opremo. Ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov in pravilne uporabe varnostne opreme, paintball ni nevaren šport.
Sprejemamo skupine od 10 oseb naprej. Ker je naš poligon res velik lahko naenkrat igra 65 igralcev. V kolikor je udeležencev več, pripravimo turnir in igro izvedemo po skupinah.
Seveda, pri nas lahko naenkrat parkira kar do 70 avtomobilov.
Eno uro po končani igri vam je brezplačno na razpolago prostor kjer lahko izvedete svojo pogostitev (mize in klopi). V kolikor praznujete rojstni dan lahko hrano prinesete s seboj ali pa jo naročite, saj k nam dostavljajo praktično iz cele Ljubljane. Na našem poligonu imate na razpolago elektriko, voda pa je le iz štirne, zato vam priporočamo, da jo za pitje prinesete s seboj. V kolikor se zanimate za zakup poligona za večje skupine, s spremljevalnim programom in cateringom nas prosimo pokličite, da se individualno dogovorimo glede možnosti izvedbe.
Ne skrbite! Naš poligon je odprt vse do 22. ure, saj imamo igrišče razsvetljeno z 40 reflektorji. Zaradi tega je možno igranje tudi v zimskih popoldnevih ali pa ob poletnih večerih... :)
Lahko! Do nas vozi avtobus št. 16, postaja pa se imenuje "Črni Log". V kolikor vam vozni red tega avtobusa ne ustreza, je druga najboljša opcija avtobus št. 1 ali 1B, postajališče pa se imenuje "Cesta v Gorice". Od tam se lahko do nas lahko odpravite peš.
V kolikor dežuje lahko termin seveda brezplačno odpoveste ali pa ga prestavite. Če rahlo rosi ali pa nas objame barjanska megla dobi igranje paintballa v gozdu prav poseben čar!  Klopi in mize imamo nameščene pod streho, vi pa ne pozabite na suha oblačila v katera se boste na koncu lahko preoblekli.