PAINTBALL

DOŽIVITE IGRANJE PAINTBALLA NA DVEH NAJVEČJIH IN NA NOVO UREJENIH POLIGONIH, KI SE NAHAJATA LE NEKAJ MINUT OD SAMEGA CENTRA LJUBLJANE.

Opremljena sta z naravnimi barikadami, mostički, jarki in zakloni, ki vam pričarajo nepozabno adrenalinsko doživetje v objemu narave. Z najsodobnejšo opremo in dolgoletno tradicijo vam organiziramo nepozabno adrenalinsko zabavo.

Za mnoge je to največja zabava, kar so jih kadarkoli okusili. Paintball se igra v naravi (paintball markerji imajo domet od 40 do 150 metrov), ki s pomočjo plina (najpogosteje CO2) ali zraka izstreljujejo barvne kroglice (paintballs), s katerimi se igralci medsebojno markirajo in tako izločajo iz igre.

NAJNOVEJŠA OPREMA

Za igranje paintballa igralec potrebuje marker, zaščitno masko za obraz, in maskirno obleko. Za dodatno zaščito pa ima igralec lahko tudi ščitnike za vse dele telesa.

V Paintball parku Spyder imamo najsodobnejšo opremo, s katero vam nudimo varno, udobno in najbolj adrenalinsko igranje paintballa. Razpolagamo z največjima igriščema v Sloveniji, ki sta opremljena z jarki, mostički, zakloni ter naravnimi skrivališči in vam s tem omogočata nepozabno doživetje.

CENIK