PREDSTAVLJAJTE SI TO…

začetek 3. tisočletja.

Eminem je na vrhu glasbenih lestvic, in če hočete biti kul, morate imeti vsaj 1 beyblade. Verjetno nosite pasno torbico, v žepu imate walkman, na glavi pa stoji frizura sklede ali gobice. Nič hudega, ne obsojamo vas. Vsi smo to počeli. Medtem pa se je velik ljubitelj paintballa, Bojan Jončič, ki je igral tekmovalni paintball v slovenski mednarodni ligi in se udeleževal turnirjev po Evropi odločil, da odpre paintball park, kot ga takrat v Sloveniji še ni bilo. Želel je, da možnost te igre ponudi tudi splošni populaciji in jim zagotovi varno, cenovno ugodno, in dostopno adrenalinsko doživetje.

Poligon je bil ob Bojanovem nakupu prekrit z robidovjem, ki ga je bilo potrebno v celoti odstraniti. Da bi vse to odstranili na tako veliki površini, je bilo prelito kar nekaj krvi, se spominja Bojan. Takrat se je odločil, da ponudi tudi možnost indoor paintballa v ogromen šotoru na travniku poleg samega poligona – a so nepridipravi iz šotora ukradli železo, ta pa se je zato zrušil.

Več kot 22 let kasneje je Paintball Park Spyder najboljša izbira za paintball v Sloveniji. Do sedaj nam je zaupalo že preko 80.000 ljudi in tudi najbolj uveljavljena podjetja kot so A1, Petrol, Union in ostali. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen ostrostrelec, ste lahko prepričani, da vas bodo naše paintball vodje sprejele odprtih rok. Igrišče v gozdu, ki se nahaja le nekaj minut od centra Ljubljane, je odprto tako za otroke kot za odrasle, kar pomeni, da je dobrodošla vsa družina.

Paintball Park Spyder prostor kjer se predajajo informacije in strategije. Postavljene so zelene klopce in 3 mize.

Naša 2 igrišča skupaj merita skoraj 25.000m2 in se ponašata z razgibanim terenom z naravno senco ter nudita izredno kvalitetno igranje paintballa, saj je domet puške namreč nekje okoli 80 metrov. Preko 100 zaklonov, mostičkov in barikad omogoča dinamično in taktično igranje ter nepozabljivo adrenalinsko izkušnjo. Velika zaloga opreme poskrbi, da lahko v enem dnevu sprejmemo do 200 ljudi, v posamezni skupini pa kar 60 ljudi. Tudi za nočne ptice je poskrbljeno – 40 reflektorjev zagotavlja odlično igro nočnega paintballa.

PRAVA IZBIRA ZA VSE

Ne glede na to, ali organizirate družinsko zabavo, fantovščino, načrtujete dekliščino ali team-building, je Paintball Park Spyder prava izbira, ker vam edini v Sloveniji nudimo dva igrišča v izmeri 25.000m2, možnost nočnega paintballa, odlično lokacijo, ogromno parkirnih mest, opremo za vse generacije, sprejem velikih skupin, nabor referenc velikih in malih podjetij ter nalezljivo energijo v našem timu, ki za vas poskrbi ‘kot se šika’.

Najlepši dogodek na poligonu je definitivno vsakoletni brezplačni paintball za otroke iz socialno šibkejšega okolja, ki ga omogočamo v sodelovanju z različnimi institucijami. Takšni nasmeški, kot jih vidimo takrat, so neprecenljivi.

Ekipo, ki poskrbi za varno in noro zabavo, sestavljajo naslednji mladeniči:

Naš Loris je pozitiven, nasmejan in točen. Študent psihoterapije in je najbolj vesel, ko vodi skupino mlajših oziroma, ko ima opravka z otroškimi rojstnimi dnevi.

Žan je mojster za vse. Verjetno najbolj tehničen član ekipe, ki vsako barikado pozna kot lasten žep. Ker mu ležijo tuji jeztiki, se prvi javi za delo, ko imamo napovedano rezervacijo tujcev.

Nejc je z nami najdlje, že skoraj 8 let. Njegova sposobnost je odlično vodenje večjih skupin, teambuildingov in športnih dnevov. Zaradi njegove izredne prijaznosti ga obožujejo vse generacije.

Žiga je dolgoletni tabornik in naš glavni serviser. Najbolj organiziran v ekipi z neverjetno sposobnostjo multitaskanja.

In pa še Bojan ali capo di banda. Z njim boste prišli v stik ob rezervaciji, saj se večinoma drži v ozadju in skrbi, da vse poteka nemoteno.

Še več informacij o nas si lahko preberete v našiih blog zapisih: