AIRSOFT V PAINTBALL PARK SPYDER

AIRSOFT IGRO SI REZRVIRAJTE V PAINTBALL PARK SPYDER!

Si želite doživeti igranje airsofta na dveh največjih in na novo urejenih poligonih, ki se nahajata le nekaj minut od samega centra Ljubljane? Izkusite hitrost in vznemirljivost ponudbe Paintball Parka Spyder. 

Airsoft poligon privablja igralce iz vse Slovenije zaradi svoje velikosti, saj 2 poligona skupaj merita skoraj 25.000m2 in se ponašata z razgibanim terenom z naravno senco ter nudita izredno kvalitetno igranje airsofta, saj je domet puške namreč nekje okoli 100 metrov. Ne glede na to, ali ste že airsoft veterani ali pa bo to prva izkušnja airsofta, za vas imamo vse: preko 100 zaklonov, mostičkov in barikad omogoča dinamično in taktično igranje ter nepozabljivo adrenalinsko izkušnjo.

Paintball Spyder igrišča greafika: prikazuje grafični zemljevid kako priti iz točke x mimo obeh igrišč do konca. Igrišča so prikazna s pravokotniki in imajo črto na sredini, dva drevesa, hiška in pot je prikazana s črtkano črto

DVA IGRIŠČA

Z VAMI ŽE 20 LET

Paintball Spyder grafika gozdovi: prikazuje 10 simbolov za smreko in nad smrekami so strešice

25.000 m2

Če organizirate družinsko zabavo, fantovščino, načrtujete dekliščino ali team building, je Paintball Park Spyder prava izbira, ker vam edini v Sloveniji nudimo dva na novo urejena poligona, možnost nočnega airsofta, odlično lokacijo, ogromno parkirnih mest, sprejem velikih skupin, nabor referenc velikih in malih podjetij ter nalezljivo energijo v našem timu, ki za vas poskrbi ‘kot se šika’.

 

KAJ JE AIRSOFT?

Airsoft je vojaški simulacijski šport, pri katerem se uporabljajo replike orožij, ki izstreljujejo kroglice iz trde plastike, premera 6 mm. Beseda airsoft je razumljena, kot taktično bojna igra, v kateri igralci doživijo prave bojne situacije, po navadi v bojnih skupinah – oddelkih.

Čeprav je po konceptu in načinu igranja airsoft podoben paintballu, airsoft kroglice ne puščajo vidnih oznak na tarči in zadetki niso vedno očitni. Igra se v veliki meri opira na častni sistem, v katerem se od zadetih igralcev pričakuje, da se izločijo iz igre v skladu s poštenostjo. 

Airsoft se od paintballa razlikuje tudi po tem, da je veliko bolj osredotočen na vojaško simulacijo. Paintball markerji po navadi ne izgledajo kot “prave puške”, airtsoft RISO puške (realistična imitacija strelnega orožja) pa so 99% časa oblikovane po pristnem strelnem orožju in se skoraj ne razlikujejo od pravega. Igralci airsofta se večinoma posvetijo oblačenju v pravo vojaško opremo, vključno s telovniki in čeladami, da so videti bolj realistični.

Kako se airsoft še razlikuje od paintballa?

  • Domet airsoft orožja je večji kot domet paintball orožja
  • Natančnost orožja je pri airsoftu večja
  • Igralci pri airsoftu potrebujejo le zaščitna očala in ne tudi maske
  • Strelivo je shranjeno v okvirju, prav tako pri airsoftu tudi ni zunanje jeklenke za plin

KAJ PRI PAINTBALL SYDER PONUJAMO ZA LJUBITELJE AIRSOFTA?

Vi prinesete airsoft puške, mi pa poskrbimo, da je airsoft poligon za vas pripravljen do potankosti. Nudimo vam najem 2 različnih poligonov za igranje airsofta, ki se ponašata  z naravnimi barikadami, mostički in zakloni, ki vam pričarajo nepozabno adrenalinsko doživetje v objemu narave. 

Poligon je odprt vse do 22. ure, saj imamo igrišče razsvetljeno z 40 reflektorji. Zaradi tega nudimo igranje airsofta tudi v zimskih popoldnevih ali pa ob poletnih večerih.

V kolikor dežuje lahko termin seveda brezplačno odpoveste ali pa ga prestavite. Če rahlo rosi ali pa nas objame barjanska megla dobi igranje airsofta v gozdu prav poseben čar!  Klopi in mize imamo nameščene pod streho, vi pa ne pozabite na suha oblačila v katera se boste na koncu lahko preoblekli.

Poligon lahko zakupite za 3h po 10 EUR na osebo, vendar je minimum 200 EUR.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

PAINTBALL PARK SPYDER: POGOSTA VPRAŠANJA

Predvsem je pomembno, da imate primerno športno obutev, udobna športna oblačila in veliko osvežilne pijače.
Ob prihodu na naš poligon bo vašo skupino prevzel eden od naših vodičev, ki so usposobljeni za varno rokovanje s paintball opremo. Ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov in pravilne uporabe varnostne opreme, paintball ni nevaren šport.
Sprejemamo skupine od 10 oseb naprej. Ker je naš poligon res velik lahko naenkrat igra 65 igralcev. V kolikor je udeležencev več, pripravimo turnir in igro izvedemo po skupinah.
Seveda, pri nas lahko naenkrat parkira kar do 70 avtomobilov.
Eno uro po končani igri vam je brezplačno na razpolago prostor kjer lahko izvedete svojo pogostitev (mize in klopi). V kolikor praznujete rojstni dan lahko hrano prinesete s seboj ali pa jo naročite, saj k nam dostavljajo praktično iz cele Ljubljane. Na našem poligonu imate na razpolago elektriko, voda pa je le iz štirne, zato vam priporočamo, da jo za pitje prinesete s seboj. V kolikor se zanimate za zakup poligona za večje skupine, s spremljevalnim programom in cateringom nas prosimo pokličite, da se individualno dogovorimo glede možnosti izvedbe.
Ne skrbite! Naš poligon je odprt vse do 22. ure, saj imamo igrišče razsvetljeno z 40 reflektorji. Zaradi tega je možno igranje tudi v zimskih popoldnevih ali pa ob poletnih večerih... :)
Lahko! Do nas vozi avtobus št. 16, postaja pa se imenuje "Črni Log". V kolikor vam vozni red tega avtobusa ne ustreza, je druga najboljša opcija avtobus št. 1 ali 1B, postajališče pa se imenuje "Cesta v Gorice". Od tam se lahko do nas lahko odpravite peš.
V kolikor dežuje lahko termin seveda brezplačno odpoveste ali pa ga prestavite. Če rahlo rosi ali pa nas objame barjanska megla dobi igranje paintballa v gozdu prav poseben čar!  Klopi in mize imamo nameščene pod streho, vi pa ne pozabite na suha oblačila v katera se boste na koncu lahko preoblekli.